Aktuális

Tucatnyi áldozata lehet az 52-es villamos szatírjának

További áldozatok jelentkezését várja a rendőrség, miután az 52-es villamoson magát mutogató szatír vagy további húsz esetet bevallott a kihallgatásán.

Mint ahogy arról pénteken mi is beszámoltunk, elfogta a rendőrség T. Attilát, akit azzal gyanúsítanak, hogy több alkalommal is fiatal lányoknak mutogatta magát Budapesten, az 52-es villamoson. Az elfogásról szóló közlemény hatására egy újabb sértett jelentkezett a rendőrségen, így ő a harmadik nő, aki ellen biztosan szeméremsértést követett el a 46 éves szatír.

Elfogása előtt,  2016. december 12-én 7 óra körül a Budapest XX., Tátra téri villamosmegállóban felszállt a Határ út felé közlekedő 52-es villamosra, leült egy 15 éves lánnyal szemben és szeméremsértő módon fogdosni kezdte magát. Akárcsak egy hónappal korábban, csak akkor még mobiltelefonnal fel is vette a vele szemben ülő lány reakcióját.

A harmadik áldozat jelentkezése után rendőrök újból kihallgatták T. Attilát, aki a fenti eseteken túl legalább húsz másik esetet is beismert. Elmondta, hogy leginkább az 52-es, az 51-es és a 3-as villamosokon szeretett portyázni. A rendőrség most további áldozatok és szemtanúk jelentkezését várja a 112-es vagy a 107-es telefonszámon, vagy közvetlenül a 06-1-421-1800 telefonszám 240-es mellékén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top