Aktuális

Ez történik ma, Tom Selleck szülinapján

Budapesten vasárnap reggel 07:15-kor kel fel a Nap és 16:36-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. I. 29.

Ezen a napon:

1886-ban Karl Benz szabadalmaztatja “gázmotorhajtású járművét”, minden autók ősét. 1919-ben a Balassagyarmaton dolgozó vasutasok kiűzik a városból a megszálló csehszlovák katonákat, ezzel a város elnyeri a Civitas Fortissima címet. 1945-ben Tom Selleck születésének napja.

Ez történik ma, Tom Selleck szülinapján

A nap mottója:

“Megfosztod az embert a szabadságától, a családjától, a magánéletétől, a méltóságától, akkor amije marad, az az idő, hogy főzze magát. Aztán végül a főzésből forrás lesz.”

Óz című film

Névnap:

Január 29-e Adél, Adala, Adelin, Eta, Ferenc, Szaléz, Szalók, Valér és Valérián napja.

Január 29-én született:

Mádl Ferenc és Tom Selleck amerikai színész

Időjárás:

Vasárnap  felhős-nyirkos idő várható, hószállingózás, ónos szitálás is előfordulhat. Gyenge lesz a légmozgás. Hajnalban északkeleten –15 fok körül alakulhat a minimum-hőmérséklet, délután –3, –8 fok várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a vasárnapi horoszkóp: “Aki türelmetlen magával szemben, soha nem lesz boldog, mindig kapkodni fog, hiszen abban a pillanatban, hogy megkapja azt, amire vágyik, valahogy minden értelmét veszti, hiszen nincs már miért küzdeni”. A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top