Aktuális

Ez történik ma, Shakira szülinapján

Budapesten csütörtök reggel 07:11-kor kel fel a Nap, és 16:43-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. II.2.

Ezen a napon:

1933-ban Adolf Hitler feloszlatja a német parlamentet. 1971-ben elfogadják a Ramsari egyezményt; február 2. ennek tiszteletére lesz a vizes élőhelyek napja. 1977-ben Shakira szülinapja

Ez történik ma, Shakira szülinapján

A nap mottója:

A múltból nézve létrejöttünk esélye gyakorlatilag nulla, szédületes mázli, hogy itt lehetünk. Külön szerencse, hogy az irdatlan időfolyam jelent jelző vékonyka sávja éppen most halad a nekünk szánt időszak felett, felvillantva létezésünk lángját két végtelen halál között egy pillanatra. Kiválasztottak vagyunk, értékes az élet. Ez a valószerűtlen világ pedig rendkívül izgalmas, és megismerésre vár. Ne csukjuk be szemünket hát, még ha ennek az is az ára, hogy néha pupillánkra vetül az örök elmúlás árnya.

Boldogkői Zsolt

Névnap:

Február másodika Aida, Karolina, Bodó, Brútusz és Opika napja.

Február másodikán született:

Shakira énekesnő és Gerard Piqué labdarúgó

Időjárás:

Csütörtökön eső, ónos eső még főként az Északi-középhegységben és keleten, északkeleten alakulhat ki, nyugaton és délen napközben már szakadozottabb lehet a felhőzet. Többfelé feltámad a déli-délnyugati szél. Délután északon -1, +2, máshol 3-8 fok valószínű, délen, délnyugaton 9-11 fokig is emelkedhet a hőmérséklet. Kettősfronti hatás.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “Fontos lenne, hogy ma kitörj ebből az ördögi körből, és felismerd, hogy nem kell neked mindig pontosan ugyanazt tenned. Ismerd fel, ha mást szeretnél eredménynek, akkor tenned is mást kell, mint eddig.”A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top