nlc.hu
Aktuális

Shakira kiakadt a média munkatársaira

Shakira közleményt adott ki: arra kéri a sajtó munkatársait, hogy ne zaklassák a gyerekeit

Szeretné, ha a média tisztelettel lenne a gyerekei magánéletére.

Az elmúlt egy évben Shakira és Gerard Piqué válásától, az erről szóló bosszúdaltól, valamint az exfocista új barátnőjétől volt hangos a média. Az énekesnő úgy érzi, lezárta a múltat, így nemrég bejelentette, hogy Miamiba költözik két gyermekével, jó időre elhagyja Barcelonát. Shakira pár órával ezelőtt egy közleményt is kiadott, azonban most nem ismert emberként, hanem édesanyaként szólt a sajtóhoz.

Shakira és gyerekei

Fotó: Getty Images

„Gyermekeim, Milan és Sasha nagyon nehéz éven vannak túl, szüntelen ostromot és könyörtelen üldözést tapasztaltak a paparazzók és a különböző médiumok által Barcelonában. Mivel életük új szakaszába érkeztek, arra kérem a médiát a gyermekeim nevében, hogy tartsák tiszteletben a magánélethez való jogukat. Kérlek benneteket, hogy ne kövessétek őket az iskola bejáratáig, ne várjátok őket a házunk ajtajában, és ne kergessétek őket tanórán kívüli tevékenységeikre, ahogy Barcelonában mindennap történt a fényképek vagy a jobb értékelések érdekében. Bízom benne, hogy az újságírók és a fotósok empátiával tekintenek Milan és Sasha helyzetére, és a lehető leghumánusabb módon viselkednek velük innentől, tekintve, hogy egy 8 és egy 10 év alatti gyerek egészségéről, fizikai és érzelmi integritásáról van szó, akik csak azt kívánják, bárcsak kíváncsi tekintetek nélkül mehetnének végig az utcán. Ezt a közleményt nem művészként, hanem anyaként írom, aki gyermekei lelki és érzelmi jólétét akarja biztosítani. Szeretnék gondoskodni arról, hogy egészséges és boldog életet élhessenek, ahogy minden gyermek megérdemli” – írta Shakira.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top