Aktuális

Eltűnt a 14 éves Attila Mezőkeresztesről – fotó

Biciklivel ment el az otthonául szolgáló gyerekotthonból tegnap délután Attila, azóta nem jelentkezett a nevelőinél, akik nagyon aggódnak miatta, és a rendőrséggel is kerestetik.

Egy sárga-fekete biciklivel távozott a mezőkeresztesi Szervita Nővérek Gyermekotthonból a 14 éves Veres Attila tegnap délután, ám azóta nem jelentkezett. A nevelői aggódnak, ezért rendőrségi segítséget kértek a megtalálásához. Attila 150 centiméter magas, vékony testalkatú, haja rövid, barna színű. Eltűnésekor fekete színű bőrdzsekit és barna színű nadrágot viselt.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki információval rendelkezik Veres Attila hollétéről, az hívja a 107-et vagy a 112-t, vagy közvetlenül a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Mezőkeresztesi Rendőrőrsén az ügy előadóját a 49/331-777-es telefonszámon. A névtelen bejelentéseket a az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöldszámán várják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top