Aktuális

Ez történik ma, Für Anikó szülinapján

Budapesten hétfőn reggel 06:29-kor kel fel a nap, és 17:24-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. II. 27.

Ezen a napon:

1900-ben az FC Bayern München megalapítása. 1933-ban Berlinben felgyújtják a Reichstagot, a német Birodalmi Gyűlés épületét. 1946-ban Budapesten aláírják a magyar–csehszlovák lakosságcsere-egyezményt. 1964-ben Für Anikó szülinapja. 1991-ben az első Irak elleni öbölháború vége.

Ez történik ma, Für Anikó szülinapján

A nap mottója:

“Ha valaki kisétál az életedből, hadd menjen! Néha le kell mondanod a kevesebbről, ha azt akarod, hogy Isten többet adjon.”

Bob Gass

Névnap:

Február 27-e Ákos, Bátor, Akács, Antea, Antigoné, Balambér, Balda, Baldó, Éneás, Gábor, Lándor, Lantos, László, Leander, Orfeusz és Valdemár napja.

Február 27-én született:

John Steinbeck író, Daniel Olbrychski színész, Erdős Virág író és Für Anikó színésznő

Időjárás:

Változóan felhős-napos idő várható, főként a Dunántúlon élénkülhet meg a déli szél. Több helyen fagyos lesz a reggel, de délután akár 10 fok fölé is emelkedhet a csúcshőmérséklet.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a hétfői horoszkóp: “Nem jó ötlet pénzügyi vitába keveredni a barátaiddal hétfőn. Mindegy, hogy melyikőtök érzi úgy, hogy a másik nem tisztességes vele anyagilag, ez a vita semmi jót sem ígér. Ma inkább add meg a tartozásaidat, de ha neked tartoznak, akkor ne akard azonnal behajtani ezt a tartozást.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top