Aktuális

Durva élményeket szerzett a fürdőben a képviselőnő

Szentgotthárd önkormányzati képviselőnőjét ejtette foglyul és verte meg a helyi termálfürdő igazgatója. Szalainé Kiss Edina nem ejtőzni ment a fürdőbe, hanem egy sikkasztásgyanús ügyről érdeklődött.

A szentgotthárdi önkormányzat képviselőnője a termálfürdő igazgatóját kereste fel, a férfi azonban a válaszadás helyett megfenyegette, bántalmazta, majd bezárta egy irodába. Szalainé Kiss Edina az ablakon át próbálta felhívni magára a figyelmet, amit aztán egy arra járó rendőr észrevett. A fürdő vezetője még ekkor sem akarta kiengedni az épületből, sőt a ruhája hátulját is leszakította. A képviselőnő többre nem emlékszik, a mentőben tért magához.

A történet másfél héttel ezelőtt kezdődött, amikor a termálfürdő egyik alkalmazottja megkereste az önkormányzati képviselőnőt. Elmondta, a termálfürdő recepciójánál sikkasztás és csalás folyik. Szalainé az ügyben felkereste a jegyzőt és a hivatal egyik jogász irodavezetőjét, akikkel átnézték a bizonyítékokat, majd csalás gyanújával följelentették a fürdő vezetését.

A Nyugat.hu megkereste Dancsecs Zsoltot, Szentgotthárd jegyzőjét, aki megerősítette a feljelentés tényét, de közölte, a folyamatban lévő eljárásról nem árulhat el többet.

Bezárta és bántalmazta a képviselőnőt a termálfürdő igazgatója

Címlapfotó: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top