Aktuális

Ez történik ma, Zimány Linda születésnapján

Budapesten szerdán reggel 06:30-kor kel fel a Nap, és 19:06-kor nyugszik. Zimány Linda születésnapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. III. 29.

Ezen a napon:

1464-ben Hunyadi Mátyást magyar királlyá koronázzák. 1912-ben a  Déli-sarkról visszatérő Robert Falcon Scott kapitány és bajtársai (Wilson, Bowes és Oates) életüket vesztik a hóviharban (Scott naplójába tett utolsó saját kezű bejegyzésének dátuma szerint). 1986-ban Zimány Linda szülinapja.

Ez történik ma, Zimány Linda születésnapján

A nap mottója:

Ártalmas kapcsolatokat megszüntetni bölcs dolog. Úgy helyes. Olykor ki kell zárnunk valakit az életünkből, hogy jobbítsunk a helyzeten. Hogy továbbléphessünk.

Jessica Park

Névnap:

Március huszonkilencedike Auguszta, Augusztina, Baracs, Barancs, Bercel, Cirill, Dioméd, Gerle, Kirill és Lestár napja.

Március huszonkilencedikén született:

Kosztolányi Dezső, Rejtő Jenő, Terence Hill, Chrudinák Alajos, Eric Idle és Zimány Linda

Időjárás:

Napos, száraz idő lesz, kevés felhővel. Napközben többfelé feltámadhat az északnyugati szél, néhol erősebben is. Hajnalban gyengén fagyhat, de a nappali felmelegedés erősödik, délutánra akár 19-23 fokig is, frontmentes idő mellett.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szerdai horoszkóp: “Talán nem vagy tisztában a szabályokkal, és talán pont erre van szükséged.

Most a véletlenül be nem tartott szabályok segítenek neked abban, hogy új megoldásokat találj a régi helyzetekre”. A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top