Aktuális

A vezetéstől eltiltott buszsofőr okozott balesetet Szombathelyen

Nem is vezethetett volna a buszsofőr, aki Szombathelyen okozott balesetet. Mindez akkor derült ki, amikor a rendőrök ellenőrizték az 59 éves férfi iratait.

Szerdán okozott kisebb balesetet az 59 éves férfi Szombathelyen az egyik helyi járatos autóbuszt vezetve. A rendőrök a buszsofőr iratainak ellenőrzésekor derítették ki, a férfi nem is vezethetett volna, így utasokat sem szállíthatott, mert az engedélyét korábban bevonták.

A Nyugat.hu úgy tudja, Szombathelyen a 11-es Huszár úton történt baleset idején az autóbuszon harmincan utaztak, de a balesetben sem az utasok, sem a sofőr és a másik jármű vezetője sem sérült meg. A helyszínelés során ugyanakkor kiderült, a buszsofőrt a Tatabányai Törvényszék a járművezetéstől korábban eltiltotta.

Az 59 éves esztergomi férfit a Szombathelyi Rendőrkapitányság őrizetbe vette, ellene járművezetés eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást

A szombathelyi buszsofőrt a Tatabányai Törvényszék eltiltotta a vezetéstől

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top