Aktuális

Omlásveszély a Budai Középiskolában

A Márvány utcában található Budai Középiskolába a szülők úgy küldik reggelente gyerekeiket, hogy az intézmény folyosójára kifüggesztették: omlásveszély. Nyilvánvalóan nincs okuk aggódni...

A Márvány utcai Budai Középiskolában omlásveszélyre hívják fel a dolgozók és a diákok figyelmét. Az 444.hu egyik olvasója gyomorforgató állapotokról számolt be az intézményben.

Budapest 12. kerületében nem a legszegényebb réteg lakik és jár iskolába, dolgozni, sőt. Ennek ellenére a Budai Középiskolában pontosan ugyanúgy omladozik a vakolat a tantermekben és a folyosókon, mint a legszegényebb iskolában. A diákok gyakorlatilag életveszélyes körülmények között tanulnak, a pedagógusok nap mint nap életveszélyes körülmények között oktatnak.

A veszélyre papírra gépelt szöveg figyelmeztet: Vigyázz!!! Omlásveszély. A szülők biztosan csöppet sem féltik gyermeküket, amikor reggel összepakolja a táskáját, és iskolába megy. Mégis mi okuk lenne rá?

Életveszélyes a Budai Középiskola

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top