Aktuális

Részeg sofőr okozta a motoros halálát Vas megyében

Vas megyében halálos közúti balesetet okozott egy sofőr, aki motorossal ütközött. Az eset azért is kirívó, mert előző nap egy autós bejelentést tett a rendőrségen, ugyanis a sofőr akkor is részegen száguldozott az egyik közúton.

Egy Vas megyei autós értesítette a rendőrséget, hogy részeg sofőr kacsázik előtte terepjárójával. Másnap délután rendőri útzárba futott, ahol gyorsan kiderült, ugyanaz a sofőr okozott halálos balesetet, aki miatt előző nap kihívta a rendőröket.

A balesetben egy 43 éves motoros férfi veszítette életét. Esélye sem volt a túlélésre az újra ittasan vezető söfőrrel szemben, aki járművével váratlanul áttért a szemközti sávba, és frontálisan ütközött a szabályosan érkező motorossal. A férfi annyira részeg volt, hogy alig állt a lábán, amikor a rendőrök a baleset helyszínére érkeztek.

A Nyugat.hu-nak a baleset előtti napon feljelentést tett sofőr mondta el, a terepjáró már akkor is olyan veszélyesen közlekedett, hogy ezért értesítette a rendőröket. Másnap, a súlyos baleset hallatán valójában meg sem lepődött, amikor megtudta, terepjáró okozta a balesetet. Azon ugyanakkor tovább tépelődik, mit tehetett volna még, hogy a tragédia ne következzen be.

A rendőrség a bejelentést követően intézkedett az ittas vezetővel szemben. Mindez mégsem tartotta vissza attól, hogy újra részegen vezesse autóját…

Címlapfotó: illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top