Aktuális

Szarvasok buktatták le a részeg sofőrt

Két szarvast okolhat egy szerb férfi azért, hogy ittas vezetés miatt eljárást indított ellene a Pásztói Járási Ügyészség.

Meseszerű történetet adott elő az autójában alvó szerb sofőr, mikor a rendőrök felébresztették. Azt mondta, azért áll autójával a vízelvezető árokban, mert hajnalban két szarvas ugrott eléjük, mire ő félrerántotta a kormányt, és ekkor csúszott bele a kocsi az árokba.

A rendőrök hitték is meg nem is a 26 éves sofőr meséjét, ezért alkoholszondát fújattak a férfival, ami pozitív eredményt mutatott, így vérvétel céljából is előállították. A szerb férfi elismerte, hogy sört fogyasztott, mielőtt horvát utasával az autóba szálltak. Ittas vezetés miatt büntetése pénzbírság és járművezetéstől való eltiltás lehet.

A hatóságokat egy buszsofőr értesítette arról, hogy a Hasznos és Mátrakeresztes között lévő útszakaszon egy autó van a vízelvezető árokban, amiben két férfi alszik – tájékoztat az Ügyészség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top