nlc.hu
Aktuális

5,67-es véralkoholszintes bácskertesi férfi

A részegség világrekordot megdöntő Robi naponta 15 felest is legurított, már utaztak a rendőrök a mindig ittasan bicikliző férfira

Bilincsbe verve vitték el a szondáztatás után.
szonda

Egy bácskertesi férfi 5,67 ezrelékes véralkoholszintet produkált a rendőröknek a napokban. A Blikk megtudta, az 55 éves Cs. Róbert napi szinten 13-15 féldeci pálinkát is ivott a kocsmában. Amikor 10 napja az apatini járőrök intézkedtek vele szemben, akkor éppen pálinkafőzésre kerekezett ittasan egy ismerőséhez. Ha két órával később kapják el, még többet mutatott volna a szonda.

„Robi mindannyiunknál jobban bírja a piát, (…) mindig azzal dicsekedett, neki az alkohol már konzerválta a szervezetét. A rendőrök utaztak rá, többször elkapták részegen bringázva, vagy 6 bírságot nem fizetett be, ezeket kell most leülnie” – mesélte a bulvárlapnak egy ismerőse. A magyar kisebbség lakta szerbiai kis faluban azt mondják, 16 éves kora óta nem fordult elő, hogy két egymást követő nap nem rúgott be.

A falubeliek szerint Robi óvatos volt: ha rendőrautót látott, azonnal lepattant a kerékpárjáról, amit aztán bedobott az árokba, avagy áthajított a kerítésen. A mostani szondáztatás után azonnal bilincsbe verve vitték el, 6 hónap börtönt kapott.

Kiemelt fotó: illusztráció, MTI/Varga György

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top