nlc.hu
Aktuális

Részeg orvos a sürgősségi osztályon

Részeg volt az orvos a sürgősségin, a rendőrök vitték el

Erős alkoholszag érződött a rendelőben.
részeg orvos,

A pácienseknek feltűnt, hogy valami nagyon nincs rendben a szlovákiai Nagykürtös kórházának sürgősségi osztályán szolgálatot teljesítő orvossal. Miután az egyik női beteggel arrogánsan viselkedett az orvos, akiből alkoholszag áradt, értesítette a hölgy a rendőrséget – számolt be a parameter.sk.

A kiérkező rendőrök megszondáztatták: 1,31 ezreléket mértek az orvos szervezetében. Ezután őrizetbe vették az 50 éves férfit. Függőséget okozó szer hatása alatt elkövetett veszélyeztetés miatt indítottak ellene eljárást.

Nem ez volt az első ilyen eset. Korábban a zsolnai kórházból vitték el az egyik ügyeletes orvost, mert ittas volt. Akkor ugyan csak a pácienseknek tűnt fel az állapota, többek között az, hogy nehezen forog a doktor úr nyelve. Az orvosnak akkor azonnali hatállyal felmondta a munkaszerződését a kórház, mivel részegen dolgozott. Két éve pedig igazoltatás közben bukott le egy erősen ittas orvos – ez az eset már nálunk történt, Egerben. Olyan részeg volt, hogy a rendőröknek kellett kisegíteni a járműből. Az alkoholszondát nem akarta megfújni, és megtagadta az együttműködést. A rendőröket tanulatlan bunkónak, butának nevezte, a kórházba szállításkor pedig az egyik fiatal rendőrnőnek tett ízléstelen ajánlatokat. Több büntetőeljárás is indult akkor ellene.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top