nlc.hu
Aktuális

Bunkónak nevezte a rendőröket a részeg orvos

Lebunkózta a rendőröket igazoltatás közben a részeg egri orvos

Az orvos az egri kórházban dolgozik.
Fokozott közúti ellenõrzés az egyik helyszínen Berettyóújfaluban a Népliget utcában 2021. március 9-én

A bántó megjegyzést követően ajánlatot is tett az egyenruhásoknak, méghozzá a száját csücsörítve, nyelvét nyújtogatva. Két éve az árokba borult autójával, annyira ittas volt, hogy egyedül ki sem tudott szállni a járműbúl. Ittas vezetésért már elítélték, most becsületsértés miatt kell bíróság elé állnia.

Ahogy az RTL Híradóból kiderül, az ügyészség szerint olyan részeg volt, hogy a rendőröknek kellett kisegíteni a roncsból. Az alkoholszondát nem akarta megfújni, és megtagadta az együttműködést. A rendőröket tanulatlan bunkónak, butának nevezte, és ennél jóval durvább kifejezéseket is használt rájuk.

Az egyenruhások végül mentővel a kórházba, vagyis a saját munkahelyére szállíttatták az ittas sofőrt, aki a sürgősségin is ellenállt. Ott is belekötött a rendőrökbe: a száját csücsörítve, a nyelvét nyújtogatva az egyik fiatal rendőrnőnek tett ízléstelen ajánlatokat.

Több büntetőeljárás is indult az orvos ellen. A Híradó kereste a kórházat, hogy megtudja, az orvos ott dolgozik-e még, és indult-e belső vizsgálat, személyiségi jogokra tekintettel azonban nem állt módjukban válaszolni az RTL kérdéseire.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top