nlc.hu
Szabadidő

Tánccal akarta bizonyítani a józanságát a rendőrök előtt

Táncra perdült a rendőrök előtt, hogy így bizonyítsa a józanságát

Egy autóbaleset után akarták tesztelni, nem vezetett-e ittasan a nő, de ő inkább ír néptáncot mutatott be a rendőröknek.
Táncra perdült a rendőrök előtt, hogy így bizonyítsa a józanságát

Egy floridai nőt ittas vezetés gyanúja miatt állítottak meg a rendőrök, mire a nő ír néptáncot mutatott be az egyenruhásoknak, hogy így bizonyítsa a józanságát.

A 38 éves Amy Harrington még április 27-én rongyolt bele hátulról egy másik járműbe nagyjából egy mérföldre a Madeira Beach-i otthonától. A kiérkező rendőrök szerint a nő szemei véreresek és vizenyősek voltak, ezért józansági tesztnek vetették alá.

Harringtonnak egy parkolóhelyet jelző, aszfaltra festett vonalon kellett volna egyenesen végigmennie, de feladta a próbát, és inkább táncolni kezdett:

„Ide tudna figyelni, hogy megadhassam az utasításokat?” – kérdezte az egyébként nagyon türelmes rendőr Harringtontól, mire a nő azt válaszolta, hogy ez a mondat úgy hangozott, mintha a balett-tanárnője mondta volna. Ezután számos balett- és ír néptáncmozdulatba bonyolódott bele, a rendőr pedig megjegyezte, hogy „ez nem volt jó”.

A nő végül nem úszta meg a felelősségre vonást, ittas vezetés miatt indult ellene eljárás, és az is kiderült, hogy három évvel ezelőtt egyszer már megtagadta a józansági tesztet.

(New York Post)

(Kiemelt kép: YouTube/FOX 35 Orlando)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top