Aktuális

5+1 tipp, hogy felejthetetlen legyen az esküvőd

1. Ragyogó ruha

Mindennek az alapja a ruha. Ha minden máson spórolsz is, ezen egyszerűen tilos! Ez a ti napotok. Fontos, hogy olyan csodálatosan érezhesd magad, amilyennek korábban talán még soha. Mit szólnál egy designer ruhához? A Je Suis Belle lélegzetelállító LED-es ruhakölteményében biztosan be fogod ragyogni az éjszakát.

 2. Királynői belépő

Nem vitás, hogy már a menyasszonyi ruhának köszönhetően minden szem rád fog szegeződni, azonban megértjük, ha ennél még több figyelemre vágysz. Mit szólnál, ha egy látványos luxusautóval gördülnétek be a nagy napon? Egy tűzpiros Teslától garantáltan leesik majd a násznép álla.

 

5+1 tipp, hogy felejthetetlen legyen az esküvőd

3. Fenséges lakoma

Az este egyik legfontosabb eleme a vacsora, ami nemcsak elkápráztatja a vendégek ízlelőbimbóit, de ellensúlyozza is a koccintgatás okozta bódulatot. Legyetek merészek, és találjatok ki egy igazán felejthetetlen menüt!

 4. Mesés gyűrű

Az első pontban füllentettünk egy kicsit. Talán a gyűrűkkel kapcsolatban sem érdemes meghúzni a nadrágszíjat. Ez szimbolizálja az összetartozásotokat, ráadásul egy életen át fogjátok viselni. Legyen hát olyan, amilyenre gyerekkorotok óta vágytok. Szánjatok rá időt, és kutassátok fel az igazit.

 

5+1 tipp, hogy felejthetetlen legyen az esküvőd

5. Örök emlék

Az emlékezetes esküvő mellett ne feledkezz meg a videóról se, ami segít megőrizni a csodás emlékeket. Ezt fogjátok nézegetni az évfordulókon, sőt, még akkor is, amikor netán egy kis plusz energiára van szüksége a kapcsolatotoknak. Örökítsétek hát meg minden lehetséges szemszögből. Keress olyan videóst, aki drónokat is használ, és tegyél pár GoPro-t az asztalra, hogy a vendégeid azokat a momentumokat is megragadhassák, amikbe a videós esetleg belepirul.

+1. Nyerj meg ebből 3-mat!

Júliusban vagy az után házasodsz? Most a tiéd lehet a legfényesebb esküvő. Az E.ON hirdetésvadász játéka segítségével megnyerheted a Je Suis Belle LED-es menyasszonyi ruhát, a profi csapat által készített, speciális drónfelvételeket tartalmazó videót és esküvői autónak a tűzpiros Teslát sofőrrel.

Belevágnál? A részleteket itt találod: fenyesigen.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top