Aktuális

Ez történik ma, Görbicz Anita születésnapján

Budapesten szombat reggel 05:13-kor kel fel a Nap, és 20:06-kor nyugszik. Görbicz Anita szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. V. 13.

A mai napon:

Száz éve, hogy pásztorgyerekek beszámoltak a Fátimai jelenésekről. 1981-ben Ali Agca merénylettel próbálkozik II. János Pál pápa ellen a római Szent Péter téren. 1983-ban Görbicz Anita szülinapja.

Ez történik ma, Görbicz Anita születésnapján

A nap mottója:

A “véletlen” az, amikor Isten úgy dönt, hogy névtelen kíván maradni.

Bob Gass

Névnap:             

Május tizenharmadika Imola, Szervác, Belián, Dulcinea, Fatima, Gellért, Gerda, Gerhárd, Glenda, Karácson, Ofélia, Róbert, Robinzon napja.

Május tizenharmadikán született:

Görbicz Anita kézilabdázó és Robert Pattinson színész.

Időjárás:

Kezdetben nagyobbrészt erősen felhős időre számíthatunk, majd délután nyugat felől csökken a felhőzet. Több helyen várható zápor, zivatar, délután nyugat felől gyengül a csapadékhajlam. Az északnyugati szelet élénk, néhol erős lökések kísérik, zivatar környezetében a szél viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 25 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szombati horoszkóp: “vigyázat, ma könnyedén átlépsz azok fölött a fontos részletek fölött, amelyeknél meg kellene állnod”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top