Aktuális

Jót tett a részeggel, saját kocsija látta kárát

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Orosházán. A baleset azért történt, mert az egyik utas menet közben rángatta a jármű vezetőjének a fejét és eltakarta a szemét. Ez az az eset, amikor rendőrség az utas ellen javasol vádemelést.

Orosházán, a Kupa vezér utcában még februárban villanyoszlopnak ütközött egy tolató személygépkocsi. A jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett, a jobb első ülésen utazó fiatalember pedig  nem sérült meg.

Eltakarta az utas a sofőr szemét, így mentek neki a lámpaoszlopnak

A baleset a gyanú szerint azért történt, mert a hátsó ülésen utazó fiatal megzavarta a vezetőt. Részeg volt, társai éppen azért ültették be az autóba, mert a hidegben az út szélén feküdt. Haza akarták vinni, mire ő út közben megfogta, majd rángatni kezdte a vezető fejét és eltakarta a sofőrje szemét is. Így nem meglepő, hogy a kocsi belement egy lámpaoszlopba.

A sofőr szemét eltakaró utas megpróbált eliszkolni

A baleset után, miközben az autó vezetője a rendőrséget hívta, a részeg utas kiszállt a kocsiból, és elment a helyszínről. Az akkor 17 éves fiút a rendőrök két órán belül elfogták, és az Orosházi Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene – írja a police.hu.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top