Aktuális

Új részletek a balesetről – megszondáztatták Fülöp herceget

A herceg Land Roverével karambolozó Kia egyik utasának eltört a csuklója. Az autóban egy kilenc hónapos kisfiú is utazott, de neki szerencsére nem esett baja.

Újabb részletek derültek ki Fülöp herceg autóbalesetéről – írja a Blikk. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a 98 éves herceg csütörtökön a királyi család kelet-angliai téli rezidenciája, Sandringham közelében karambolozott egy Kiával, amikor Land Roverével megpróbált kihajtani a főútra.

Fotó: MTI/APpool/Yui Mok

II. Erzsébet királynő férje maga vezette a terepjárót, a herceget az arra járó autósok szabadították ki az oldalára fordult autóból.

A Norfolk megyei rendőrség pénteki tájékoztatójában megerősítette, hogy Fülöp épségben megúszta a balesetet. A kocsi egyik utasának, egy 45 éves nőnek viszont eltört a csuklója, őt és a kisebb vágásos sérüléseket szenvedett sofőrt a közeli King’s Lynn város kórházába szállították. Az autóban egy kilenc hónapos kisfiú is utazott, ő szerencsére nem sérült meg.

A rendőrség közölte, hogy a két autó vezetőjét, így Fülöp herceget is alkoholtesztnek vetették alá, de a szonda mindkét esetben negatív eredményt mutatott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top