Aktuális

Ismeretlen női holttest Szegednél

Múlt hét csütörtökön ismeretlen női holttestet sodort partra a Tisza Szegednél. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárást indított a haláleset ügyében.

Múlt csütörtökön valaki egy női holttestről tett bejelentést, amelyet a Tisza szegedi szakaszán talált. A rendőrök közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálják a halálesetet. Mivel az elhunytnál személyazonosító okmányok nem voltak, így nem ismert az áldozat személye.

Fotó: police.hu
Az elhunyt nő ruhája – Fotó: police.hu

A rendőrség a nő ruhája és személyleírása alapján a lakosság segítség kéri a holttest azonosításához. A 30-40 év körüli nő 165 centiméter magas, normál testalkatú. Haja középhosszú, vállig érő, festett vörös, eredetileg barna, körmei festettek. Az elhunyt szürke egyrészes ruhát viselt, valamint egy fekete válltáska és egy mobiltelefon volt nála. 

A rendőrség kéri, hogy aki az ismeretlen nő személyazonosságával kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top