Aktuális

Mezőcsáti gyújtogatás: apja karjaiban halt meg a másfél éves Jázminka

A szomszédok beszámolói alapján újabb részletek derültek ki a mezőcsáti gyújtogatásról és a házban bennégett családról. Az apának két gyerekét sikerült kimenekítenie a lángok közül, a harmadik, legkisebb gyerekével azonban bent ragadt a házban.

Ahogy beszámoltunk róla: egy családi veszekedés végén a 36 éves B. Csaba bosszúból felgyújtotta saját, mezőcsáti házát, amelyben egy 33 éves férfi és annak három gyereke aludt. A tettes megvárta, míg a lángok elterjednek, majd elhagyta a helyszínt. Később a rendőrök azonosították a gyilkost, és el is fogták.

A Borsonline beszámolója szerint még a sokat tapasztalt nyomozókat is megrázta a látvány, ami a leégett házban fogadta őket. A romok között a háromgyerekes családfő, H. Róbert holttestére bukkantak, és állítólag a férfi karjaiban feküdt másfél éves kislánya, Jázmin is. 

A szomszédok azt mondják, hogy míg H. Róbert nagyobbik, 14 éves lánya maga futott ki a házból, addig a 12 éves fiúnak az édesapja segített menekülni. Miután a fiút biztonságba helyezte, az apa visszarohant a legkisebb gyerekért, Jázminért, de ekkor robbant a gázpalack, és már nem jutottak ki élve.

A tüzet túlélő két gyerek most teljesen elárvult. Az ismerősök szerint H. Róbert felesége, Éva éppen a legkisebb testvér világra hozatalakor hunyt el egy fellépő szülési komplikáció miatt. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top