Aktuális

Kegyetlenül összevertek egy horgászt Fonyódon

A múlt hétvégén a fonyódi kutyás strandon kegyetlenül megvertek egy horgászt. A bántalmazott férfi lánya szerint minden ok nélkül támadtak az apjára, akit jelenleg kórházban kell ápolni.

A sértett lánya Facebookon mesélte el, hogy édesapja éppen horgászott a fonyódi kutyás strandon, amikor egy idegen odalépett hozzá, kötözködni kezdett vele, majd bántalmazta őt. Lerúgta a székéről, majd ütötte-vágta áldozatát: fogait kirúgta, egyik karját pedig kificamította. Az áldozatot jelenleg kórházban ápolják – számol be róla a Somogy Tv.  

Az ügyben a csatorna megkereste a Somogy Megyei Rendőr-kapitányságot is, akik megerősítették a bántalmazás hírét. Az elsődleges orvosi vélemény adatai alapján a sértett 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. Egy pellérdi lakos ellen pedig súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, aki szabadlábon védekezhet. Tettéért 3 év börtönt is kaphat.

A lány azt írja, a család kártérítés megfizetésére is kötelezni fogja a férfit.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top