Aktuális

Fordulat a Stadionoknál holtan talált ember ügyében

A korábbi közlésekkel ellentétben nem hozható összefüggésbe kábítószer-fogyasztással a Stadionoknál talált embert halála.

Az igazságügyi boncolás szerint nem kábítószer okozta annak az embernek a halálát, akinek a holttestét vasárnap a fővárosban, a Stadionoknál találták meg – közölte a Budapest Rendőr-főkapitányság (BRFK).

A járőrök vasárnap délelőtt a Stadionoknál, a Hungária körúton találtak rá egy emberre, aki a földön feküdt, és nem mutatott életjeleket. A férfi életét a mentők sem tudták megmenteni. A halálesettel összefüggésben idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Vasárnap közölték azt is, hogy új pszichoaktív anyag miatt indított nyomozást a rendőrség, miután az Országos Mentőszolgálat jelezte, több, zavartan viselkedő embert vittek kórházba.

A rendőrség az üggyel összefüggésben házkutatásokat tartott, és egy embert kábítószer-kereskedelem, kettőt kábítószer-birtoklás gyanúja miatt előállított, gyanúsítottként hallgatott ki.

A rendőrség kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt egy nőt őrizetbe vett, és kezdeményezi előzetes letartóztatásának indítványozását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top