Aktuális

Ha a feleség hallgat még egy hónapot, megússza a férje megölését

Ha a feleség hallgat még egy hónapot, akkor elévül férje meggyilkolásának ügye. Sok évvel a férfi halottá nyilvánítása után azonban a nő beismerte: kioltotta részegen rátörő férjének életét egy feszítővassal.

Valójában a felesége ölte meg Szegváron azt a férfit, akiről évekig úgy hitték, hogy eltűnt, majd 2007-ben halottá nyilvánították – írja a Zsaru magazin alapján a Blikk. A nő annak idején azt állította, hogy férje egyik pillanatról a másikra eltűnt. A férfit keresték, és mivel nem találták, egy idő után lezárták az ügyet. Aztán 2015. október ­13-án, 34 nappal az elévülés előtt újra meghallgatták az időközben elvált nőt, aki megtört a hosszú évek alatt hordozott szörnyű titok súlya alatt, és beismerte, hogy ő ölte meg a férjét. Elmondta, hogy a férje részegen rontott rá, ő pedig védekezésképpen egy pajszerral leütötte a férfit. A férje belehalt a sérülésébe, a nő a holttestet elföldelte, a feszítővasat pedig a Tiszába dobta.

Furcsa a történetben, hogy bár a tettes azt is elmondta, hogy pontosan hova ásta el áldozatát, hiába túrt fel mindent a honvédség, a rendőrök és a régészek a megjelölt területen és környékén hiába keresték a holttestet kutyákkal és detektorokkal, azóta sem találták meg. Igaz, a környék azóta nagy változásokon ment keresztül: halastó, sziklakert, garázs is épült a telken.

A nőnek két felnőtt gyereke van, külföldön élnek. A Blikk úgy tudja, a nő a férje eltűnése óta egyedül él, nem alapított új családot, maga visz egy saját gazdaságot.

Gyilkosság esetében, ha nincs semmilyen minősítő körülmény, az elévülési idő 15 év – emlékeztet a lap.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top