Aktuális

Újabb buszos kálvária: négy megállón át nem engedték felszállni Szilviát

Kirúgták azt a buszvezetőt, aki négy megállón át nem engedett fel egy fiatal nőt Budapesten. 

Újabb hihetetlen buszos incidensről derült ki, hogy valóban megtörtént: a 27 éves Szilvia még augusztus 19-én este szeretett volna hazajutni az utolsó 55-ös busszal a Közvágóhídról, de ezt a sofőr megakadályozta – írja a Bors.

A busz a menetrend szerinti időnél 7 perccel hamarabb ért a megállóba, így a nő csak azt látta, ahogy elmegy előtte a busz. Taxiba szállt, hogy utolérje a járatot, de sofőr annak ellenére továbbhajtott, hogy a taxi a busz elé állt, a nő pedig kopogtatott az ajtaján.

De ezzel még nem ért véget Szilvia kálváriája. Bár már nem volt nála elég pénz, a taxis jószántából elvitte a következő megállóig. A buszos viszont szándékosan a megálló előtt tíz méterrel állt meg, hogy mire a nő odaszalad, már mehessen tovább. 

Még ekkor sem adták fel, elmentek a következő megállóig, ahol a fiatal nő beállt a jármű elé, hogy nélküle már biztos ne mehessen el. A vezető azonban rálépett a gázra, Szilvia azt mondta, ha nem ugrik, elütötte volna a sofőr. 

A járatot üzemeltető Volánbusz a nőnek azt válaszolta: a kamerafelvételek igazolták a panaszát, ezért kirúgták a buszvezetőt, és megtérítik a taxiköltségét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top