Aktuális

Mint a mesében: hol van, hol nincs internet a UPC-nél

A Facebookon sokan jelezték, hogy szerda hajnal óta több helyen akadozik a UPC internetszolgáltatása. A probléma nemcsak a fővárosban, hanem országszerte érvényes. A UPC ugyancsak a Facebookon jelezte, hogy megkezdték a hiba elhárítását.

A Twitteren és a UPC Facebook-oldalán is panaszkodnak az ügyfelek, hogy már órák óta nincsen internetszolgáltatás, vagy az erősen akadozik. A facebookos posztok alapján úgy tűnik, országos a baj: Budapest sok kerülete mellett például Nagykanizsáról, Sopronból, Székesfehérvárról, Szombathelyről és Vácról is érkezett hibajelzés.

Fél hat óta nincs net se telefon, hibabejelentő nem érhető el, gondolom ilyenkor sem jár semmi majd az ügyfeleknek…

– írta az egyik panaszos. 

A hajnali órákban a szolgáltató ügyfélszolgálata még azt a tájékoztatást adta, hogy rendszerkarbantartás miatt nincs internet, viszont a probléma azóta is fennáll. 

Reggel nyolc órakor a UPC posztjában közölte, hogy a fennakadás elhárítását megkezdték, addig is elnézést kérnek az okozott kellemetlenségek miatt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top