Aktuális

Elütötték, cserbenhagyták és még ki is rabolták a 24 éves fiút

A fiatalember most kezdett volna az első munkahelyén, miután befejezte dániai tanulmányait, de a súlyos baleset felülírta a terveit.

Egy 24 éves fiú egy koncertről ment haza Budapesten, leszállt az éjszakai buszról, és nem ment el a zebráig, hanem óvatosan lelépve a járdáról megpróbált átkelni. Az út közepénél járhatott, amikor egy autó elütötte – számolt be az RTL Klub Fókusz című műsora.

A sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, aztán mások is elhaladtak mellette, de senki sem foglalkozott a földön fekvő fiúval. Végül egy fiatal pár segített neki.

Medencetörést, nyílt lábszártörést szenvedett, sebek és horzsolások borítják a testét. Több év, mire teljesen felépül. Ráadásul azt is elképzelhetőnek tartja, hogy kirabolták, ugyanis minden irata, pénze eltűnt a baleset során.

Horn Alex öt évig tanult Dániában, néhány nappal a baleset előtt érkezett haza. Most kezdett volna első munkahelyén, de úgy érzi, a baleset megakadályozta abban, hogy a tervei szerint elkezdődjön a karrierje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top