Aktuális

Így moss, és több szabadidőd lesz!

Hatalmas szennyeshalmok, végeláthatatlan mosóprogramok, és még a csillárról is száradó ruhák lógnak? Ha a mosás nem tartozik a kedvenc tevékenységeid közé, íme 3 tipp, hogyan könnyítheted meg az életedet!

Mosni kevesen szeretünk, mert ugyan tény, hogy a mosógép elvégzi helyettünk a munka oroszlánrészét, de a szennyes válogatása, a hosszas, sokszor 2 órát is meghaladó mosóprogramok és a teregetés nem tartoznak a legkedveltebb tevékenységek közé.

Kiborító, amikor halmokban áll a szennyes

Ne hagyd felhalmozódni!

Ha folyton csak halogatod a mosást, és nagy mennyiségű ruha halmozódik fel, megértjük, ha egyre kisebb a lelkesedésed, amikor arra gondolsz, beindítod a mosógépet. Még ha nehezedre esik is, előzd meg a végeláthatatlan szennyeshalmokat, és ha szükséges, minden másnap moss ki egy-egy adagot, és sok bosszankodástól kíméled meg magad.

Áztasd be előre!

Mindenkinek vannak olyan ruhái, felsői, terítői, amelyeket a címke szerint nem ajánlatos mosógépben mosni, így marad az áztatás és a dörzsölés. Biztosak vagyunk benne, hogy a munkából hazaérve jobb elfoglaltságot is találnál magadnak a mosásnál, de sokat javíthatsz a helyzeten, ha már reggel beáztatod a mosnivalókat, így hazaérve már csak át kell dörzsölnöd őket.

Menj mosodába!

Ha nagy a család, vagy kirándulni voltatok, vagy egyszerűen csak sokáig dolgozol, és hazatérve mindenhez van kedved, csak a mosáshoz nem, akkor az önkiszolgáló mosoda neked való! Már itthon is vannak olyan mosodák, amelyek 0–24 órában nyitva tartanak, és a szennyeseidet extra gyorsan, akár 30 perc alatt patyolattisztává varázsolják!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top