Aktuális

Epilepsziás roham miatt közmunka

Szeptember közepén a boltból ment hazafelé biciklijével egy csanyteleki férfi, útközben rosszul lett, és összeesett. Kórházi kezelése után még meg is büntették – szemetelésért.

A helyi rendőrök találtak rá a csanyteleki férfire, aki még szeptemberben lett rosszul, miközben hazafelé tolta a biciklijét, a közértben vásárolt tejföllel és egy üveg borral – számolt be a különös esetről az RTL.

Miután rosszul lett, a helyi rendőrök találtak rá, akik kórházba szállíttatták. A férfit egy hétig ápolták a pszichiátrián, miután megállapították, hogy epilepsziás roham miatt lett rosszul. Hazatérése után megtudta, hogy beidézték a helyi kormányhivatalhoz, ahol köztisztasági szabálysértést indítottak ellene. Kiderült ugyanis, hogy az esés következtében összetört a borosüveg és a szétszóródott üvegszilánkok miatt indítottak eljárást a férfi ellen.

A meghallgatáson elmondta, hogy az esetet megelőzően ivott, azt viszont nem mondta el, hogy epilepsziás roham miatt lett rosszul. A férfi azt állítja, nem is értette az eljárás során elhangzottakat, mire pedig egy barátjával visszament, már csak annyit mondtak neki, hogy lejárt a jogorvoslati időszak.

A férfinek ezért most közmunkában kell ledolgoznia a büntetés összegét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top