Aktuális

Halloween tököket vertek szét a kisvárdai garázdák – fotók

Térfigyelő kamerák felvételei alapján sikerült beazonosítani azt a társaságot, amelynek tagjai szétverték Kisvárda belvárosának őszi dekorációját. A fiatalok után szétzúzott halloween tökök és virágok maradványai terítették be az utcát.

Néhány fiatal szemét nagyon szúrhatta Kisvárda belvárosának őszi dekorációja, a számos halloween tök és a virágdíszítés, ezért november elsején módszeresen szétverték az egészet.

Fotó: police.hu

A rendőrség bejelentés után kezdett nyomozni a garázdák után, akiket a térfigyelő kamerák segítségével sikerrel be is azonosítottak. Egyiküket, egy 15 éves dögei fiút már másnap ki is hallgatták az ügyben, ő részletes beismerő vallomása mellett azt is elmondta, hogy nagyon megbánta, amit tett.

A rendőrök tisztában vannak azzal, hogy az eddig azonosított elkövetőkön kívül mások is részt vettek az ünnepromboló bűncselekmény elkövetésében, így tovább elemzik a kamerák felvételeit, és folytatják az adatgyűjtést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top