nlc.hu
Aktuális
Napos, de hűvös lesz a hétvége

Napos, de hűvös lesz a hétvége

Bár csapadékra nem kell számítani, a hétvége időjárása elég szeles lesz. Hétfőn pedig megjön az eső is.

Szombat délelőtt a legtöbb helyen gyorsan feloszlik a köd, de néhol hosszabb ideig megmaradhat. Az ország nagy részén napos, száraz idő várható. Késő délutántól nyugat felől fátyolfelhőzet húzódik fölénk. A szél délire, délkeletire fordul és többfelé megélénkül, az Észak-Dunántúlon megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 16 fok között várható. Késő estére 3 és 9 fok közé hűl le a levegő – írja a kiderul.hu.

Vasárnap változóan, időnként erősen felhős lesz az ég, emellett több órára kisüt a nap. Csapadék nem valószínű. A déli szél megélénkül, északnyugaton meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 11 és 17 fok között alakul.

Hétfőn a Nyugat-Dunántúlon erősen, másutt változóan felhős lesz az ég, az ország keleti felén többórás napsütés várható. Nyugaton, délnyugaton több helyen várható eső, zápor, másutt csapadék nem valószínű. Nyugaton az északira forduló, másutt a délkeleti, keleti szél élénk, időnként erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 17 fok között alakul, délkeleten lesz a legmelegebb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top