Aktuális

Magyar fiatal gyilkolhatott az osztrák vonaton

Őrizetbe vettek egy 19 éves magyar fiatalt, akit egy osztrák masiniszta halálával hoztak összefüggésbe.

Még mindig nem tudni, mi okozta annak az 59 éves mozdonyvezetőnek a halálát, aki egy osztrák szerelvényen vesztette életét még csütörtökön. Az üggyel kapcsolatban letartóztattak egy 19 éves magyar fiatalt, aki illetéktelenül tartózkodott az autókat szállító szerelvényen, és kihallgatása alatt egymásnak ellentmondó vallomásokat tett.

Az Autószektor úgy tudja, az ÖBB tehervonata kedden este Bécsből indult Hamburgba, autókat szállított. A személyzet hamar kiszúrt egy 19 éves magyar fiút, akinek semmi keresnivalója nem volt a vonaton. Ezért a mozdonyvezető megállította a szerelvényt, majd a kiérkező rendőrök átvizsgálták a vonatot.

A rendőrök viszont először a mozdonyvezetőt találták meg, aki súlyos fejsérülést szenvedve hevert a földön. Az még nem tisztázott, hogy lelökték, vagy véletlenül esett ki a szerelvényből. A rendőrök az egyik vagonban találtak rá a 19 éves magyar fiatalemberre, akit őrizetbe vettek. Súlyos testi sértéssel gyanúsítják.

A tragédia két nappal később történt, amikor a mozdonyvezető a kórházban belehalt sérüléseibe. A magyar férfi a rendőrségen ellentmondó vallomásokat tett, vizsgálati fogságban várja a nyomozás további menetét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top