Aktuális

Aknavető gránátot tartott otthon a nemti férfi

A rendőrök megtudták, hogy robbanószer lehet a 32 éves nemti férfi lakásán, kiszálltak, és videóra vették, mit találtak. Nézzétek meg!

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság robbanóanyaggal vagy robbantószerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 32 éves nemti férfi ellen – írja a police.hu. A bátonyterenyei nyomozók olyan információk birtokába jutottak, hogy egy férfi nemti lakóhelyén engedély nélkül tart robbanóanyagot. A Terrorelhárítási Központ műveleti egységének munkatársai pénteken elfogták és előállították a 32 éves férfit.

A rendőrök a házkutatás során megtaláltak és lefoglaltak egy aknavető gránátot, illetve egy gránát-gyújtószerkezetet – mely az elsődleges tűzszerész szaktanácsadói vélemény alapján robbanóanyagnak minősül –, továbbá lefoglaltak kézi fémkereső detektorokat, rozsdás szerszámokat, fémtárgyakat, agancsokat és lőszernek látszó tárgyakat is. A rendőrkapitányságra előállított férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, a további eljárást szakértők bevonásával folytatja ellene a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top