Aktuális

Újabb áldozat mesélt a szexuális zaklatással vádolt könyvkiadó házaspárról

A megvádolt nő azt mondta, azért nem nyilatkoznak, mert a férj évek óta ápolásra szoruló fekvőbeteg.

A most 31 éves költő, Follinus Anna a Dívány.hu-nak beszélt arról, hogy éveken át szexuális zaklatás áldozata volt. A bántalmazó az a házaspár volt, amely Follinus könyveinek kiadóját működtette. A költő egy idősebb férfiról és a középkorú feleségéről ír, nem mondta meg konkrétan, hogy kikről van szó,  de Follinus versesköteteinek kiadóját megnézve könnyen azonosítható lett, kikről volt szó. A házaspár végül egy közleményt írt a kiadó honlapján, amelyben tagadják a vádakat. 48 év házassággal és a férj nehéz életével védekeznek. Szerintük aki ismeri őket, tudja, hogy a szexuális zaklatással való vádaskodásból semmi sem igaz.

Az ATV Híradójában beszélt egy újabb áldozat. A nevét és arcát nem vállalta a férfi, de elmondta, hogy ő 15 éves korában került a házaspár közelébe, először örült, mert egy pezsgő szellemi életbe csöppent bele. Aztán olyan helyzetet teremtett a házaspár, amelyben ő úgy érezte, hálával tartozik nekik az irodalmi segítéségért. Nézzétek meg a videót ezen a linken!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top