Aktuális

Négy nap alatt jutott haza az Angliában ragadt magyar olimpikon

Ungvári Miklós a tortúra során kamionnal, vonattal, autóval és repülővel is közlekedett, míg megtette az amúgy kétórás utat.

Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok cselgáncsozó a múlt hét végén vett részt díszvendégként Cambridge-ben egy gyermekdzsúdóversenyen, de a rendkívüli brit hóhelyzet miatt napokig ottragadt az országban – írja a Blikk.

A lapnak azt mondta, hogy a hó miatt szinte pánik tört ki az angliai légi közlekedésében. Vasárnap indult volna vissza Magyarországra, de az összes járatot törölték.

A sportoló a barátainál húzta meg magát néhány napra, de közben a repülőjegyek ára az egekbe szökött, mert rengetegen próbáltak meg foglalni.

Londontól a skóciai Glasgow-ig minden lehetséges repteret megnézett, de vagy elképesztően drága, több száz ezres jegyeket talált, vagy csak több átszállással és hosszas várakozási időkkel tudta volna megtenni az egyébként kétórás utat.

Végül komoly szervezés után jutott haza Cambridge-ből, de négynapos tortúra lett belőle. Utazása során kamionnal, vonattal, autóval és repülővel is közlekedett, míg megtette az összesen 1860 kilométeres távot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top