Aktuális

Ez történik ma, Jonah Hill szülinapján

Budapesten szerdán reggel 07:32-kor kel fel a Nap, és 15:48-kor nyugszik. Jonah Hill szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. XII. 20.

Ezen a napon:

1497-ben Bakócz Tamás esztergomi érsek lesz. 1963-ban először nyitották meg a berlini falat (1964. január 6-án visszazárták). 1983-ban Jonah Hill szülinapja. 1999-ben Portugália visszaadja Makaót Kínának.

A nap mottója:

Minden költözés törés.

Lesi Zoltán

Névnap:

December huszadika Teofil, Baján, Bojta, Bojtorján, Eugén, Ignác, Kerecsen, Keresztély, Keresztes, Krisztián, Vajta, Vata napja.  

December huszadikán született:

Jonah Hill színész, Uri Geller bűvész

Időjárás:

A Nyugat-Dunántúlon és a keleti országrészben általában közepesen vagy erősen felhős lesz az ég. Néhány órára csak a középső országrészben süthet ki a nap, de délután már ott is lehetnek felhősebb időszakok. A Nyugat-Dunántúlon és kora délutántól északkeleten, keleten elszórtan valószínű hószállingózás, gyenge havazás. Néhol megélénkül az északnyugati, nyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és -8 fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben néhány fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +3 fok között várható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top