Sztárok

20 kilót fogyott a duci komikus, Jonah Hill

Lényegében a karrierje óta Jonah Hill a dagi zsidó fiú karakter a filmjeiben. Mostani sikeres diétája azonban új távlatokat nyit, hiszen már 20 kilótól szabadult meg, és egyre edzettebb.

Emlékszel a Wall Street farkasa című film duci szereplőjére, aki Leonardo DiCaprio egyik barátját alakítja?  Na, ő Jonah Hill.

via GIPHY

Amióta csak észrevették a rendezők, mindig is ilyen és ehhez hasonló szerepeket osztottak a színészre, aki magáról egyszer azt mondta: “Ha kell egy duci zsidó fiú egy vígjátékba, akkor biztosa, hogy behívnak a szereplőválogatásra, és jó eséllyel enyém a munka.” 

Ebből a skatulyából kitörni látszott Hill a Haverok fegyverben (War Dogs) című filmben, amely ugyan a maga módján humoros, de egyáltalán nem nevezhető tinglitangli kamaszlimonádénak, mint a korábbi 21 Jump Street vagy a folytatása, a 22 Jump Street, A bébisintér vagy a Vadbarmok.

Jonah Hill -
Jonah Hill a fogyókúra előtt 2008 és 2016 között

A Haverok fegyverben miatt több mint tíz kilót felszedett magára, és ahogy leálltak a forgatással, rögtön diétába kezdett. Ebben kérte a kollégája és barátja, Channing Tatum segítségét, aki motiválta a fogyókúra után. Jimmy Fallon Late Night Show-jában Hill így mesélte el a történetet: “Felhívtam Channinget, kérdeztem tőle, hogy ha kevesebbet eszem, és lejárok mozogni, akkor jobb formában leszek-e. Erre ő annyit válaszolt, hogy persze, te ****, ez ennyire egyszerű feladat. Szóval elkezdtem.” 

e
Jonah Hill a Haverok fegyverben (War Dogs) című film miatt jó néhány kilót hízott

A húsz kiló mínusz látványos eredmény. Elsőre talán fel sem ismernéd a színészt a legfrissebb fotóján. Kérdés, hogy ezek után milyen szerepekkel találják meg Hollywoodban. 

Jonah Hill a fogyás után
Jonah Hill a fogyás után
Fotó: Profimedia

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top