nlc.hu
Sztárok

Kanye West Jonah Hill miatt szereti újra a zsidókat

Kanye West nevetett Jonah Hillen, ezért újra megszerette a zsidókat

Az antiszemita kijelentéseivel botrányokat okozó Kany West jól szórakozott a 21 Jump Street – A kopasz osztag című filmen, és emiatt már újra szereti a zsidókat.
Kanye West

Kevés dologban értünk egyet Kanye West-tel, de abban feltétlenül, hogy a Channing Tatum és Jonah Hill főszereplésével készült 21 Jump Street – A kopasz osztag egy egészen kiváló vígjáték. A zenésznek ez azonban nem volt elég, ő azon kívül, hogy jól szórakozott, egészen nagy következtetéseket vont le a film után. Újra megszerette a zsidókat – írja az Entertainment Weekly.

Jonah Hillt nézve a 21 Jump Streetben újra megszerettem a zsidókat. Senkinek sem szabad haragot táplálnia egy-két ember iránt, és ezt ártatlan emberek milliói iránti gyűlöletté alakítani. Egyetlen keresztényt sem lehet antiszemitának titulálni, ha tudja, hogy Jézus zsidó. Köszönöm, Jonah Hill, szeretlek.

West talán mostanra jött rá, hogy antiszemita kijelentéseivel lerombolta a zenei és divattervezői karrierjét, valamint a saját márkáját, a Yeezy-t is, bár ez a pár mondat első blikkre kevésnek tűnik a visszakapaszkodáshoz.

Jonah Hill egyelőre nem reagált, de a 21 Jump Street egyik rendezője, Christopher Miller megosztotta Kanye posztját azzal, hogy „Um… Kösz, hogy megnézted?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top