nlc.hu
Sztárok

Jonah Hill volt barátnője, Sarah Brady érzelmi bántalmazása

Kitálalt Jonah Hill exe: érzelmileg bántalmazta őt a színész

A szörfös Sarah Brady azt állítja, hogy a színész azt is korlátozni akarta, milyen fürdőruhás képeket rakhat ki magáról a közösségi oldalára. A nő szerint az érzelmi bántalmazás után egy évig tartott a gyógyulása.

Jonah Hill volt barátnője, Sarah Brady nyilvánosan beszélt arról, hogy amíg együtt voltak, a színész érzelmileg bántalmazta őt. A napokban a szörfoktató több olyan képernyőfotót tett közzé az Instagramján, amelyek állítása szerint a közte és a 39 éves színész közti üzenetváltásokról készültek.

Ez egy figyelmeztetés minden lánynak. Ha a partneretek így beszél veletek, készítsetek menekülési tervet. Hívj fel, ha kell valaki, aki meghallgasson

– ezzel a bevezetővel mutatta meg Sarah Brady a Hilltől kapott szöveges üzeneteket.

Az együk üzenetben a Superbad színésze például azt kérte, hogy Brady vegye le az Instájáról az összes olyan fotót, amelyen „tangában van a feneke”. Miután törölte az összes ilyen posztot, a színész állítólag azt írta neki, hogy ez kezdetnek jó volt, de nem érti a lényeget, pedig „világossá tette a határokat”.

Jonah Hill és Sarah Brady a Don't Look Up világpremierjén a Jazz at Lincoln Centerben 2021. december 5-én New Yorkban

Jonah Hill és Sarah Brady a Don’t Look Up világpremierjén a Jazz at Lincoln Centerben 2021. december 5-én New Yorkban (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Netflix/AFP)

Egy másik üzenetben állítólag a színész ezt írta:

„Ha arra van szükséged, hogy

  • férfiakkal szörfözz,
  • határok nélküli, nem megfelelő barátságban legyél férfiakkal
  • fürdőruhás képeket posztolj magadról,
  • szexi fotókat posztolj
  • olyan nőkkel barátkozz, akik bizonytalan helyen voltak a vad, közeli múltadban

akkor nem én vagyok a megfelelő társ számodra.”

Ezeket a képeket például korábban nem tehette ki közösségi oldalára: 

Brady azt is állítja, hogy ő és Hill találkoztak egy párterapeutával, aki azt tanácsolta neki, hogy amikor szörfözés közben férfiakkal találkozik, evezzen távolabb tőlük, és mondja meg nekik, hogy megy, és szól a barátjának. 

„Azért osztom meg ezt most nyilvánosan, mert a magamban tartása nagyobb kárt okozott a mentális egészségemnek, mint amit a megosztás valaha is okozhat” – indokolta Brady azt, hogy miért állt elő most mindezzel. Azt is írta, hogy egy évre volt szüksége ahhoz, hogy szerettei és orvosok segítségével „újra bűntudat, szégyenérzet és önbírálat nélkül élhessem az életemet olyan apróságokban is, mint például a szörfözés fürdőruhában a konzervatívabb neoprén ruha helyett”. De úgy érzi, hogy még további gyógyulásra van szüksége az abúzus után.

Egy másik posztban kifejti: azt kívánja, hogy Hillt vegyék körül feminista férfiak, akik felelősségre tudják vonni. Szerinte a hírnév hatására az emberek csak a saját nézeteiket hallják vissza, mintha egy „visszhangszobába” kerülnének,, és ez okozza az érzelmileg bántalmazó viselkedést. Hozzáteszi: az, hogy valaki érzelmileg bántalmazó partner, nem jelenti azt, hogy szörnyű ember, és lehet, hogy ez egy traumából fakad. „Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ez rendben van” – zárta Sarah Brady a gondolatait.

Az utóbbi években nagyon lefogyott Jonah Hill és Sarah Brady 2021 augusztusában jelentették be, hogy összejöttek, majd valamikor 2022-ben szakítottak. 2023 júniusában Hill apa lett, gyereke született Olivia Millar nevű új párjától.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top