Aktuális

Ez történik ma, Nemes Nagy Ágnes szülinapján

Budapesten szerdán reggel 07:32-kor kel fel a Nap, és 16:02-kor nyugszik. Nemes Nagy Ágnes szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. I. 3.

Ezen a napon:

1833-ban az Egyesült Királyság elfoglalja a Falkland-szigeteket (spanyolul Islas Malvinas). 1922-ben Nemes Nagy Ágnes szülinapja. 1992-ben az első szívátültetés Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem (SOTE) Ér- és Szívsebészeti Klinikáján. A műtétet dr. Szabó Zoltán professzor végezte, a páciens (Schwartz Sándor) később megnősült, és családot alapított. 2009-ben a Bitcoin indítása (az első blokk bányászása).

A nap mottója:

Minden újév valami újat kell hogy hozzon az embernek.

Vlagyimir Oszinszkij

Névnap:

Január harmadika Benjámin, Genovéva, Dzsenifer, Dzsenna, Dzsenni, Filadelfia, Gvendolin, Gyöngyvér, Hermina, Kardos, Zsinett napja.               

December harmadikán született:

Nemes Nagy Ágnes költő, Mel Gibson színész és ef. Zámbó István képzőművész.

Időjárás:

Erősen felhős vagy borult lesz az ég, a nap második felében több helyen lehet eső, havas eső. Az északnyugati szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 9 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top