Aktuális

Intézetből szöktették meg a tinilányt, majd prostituáltként dolgoztatták Szegeden

Megszöktették az intézetből egy tinilányt, hogy prostituáltat csináljanak belőle egy szegedi bérelt lakásban.

Prostituáltat csinált egy nevelőintézetben gondozott, fiatalkorú lányból egy pár, akik miután megszöktették a lányt az otthonból, lakást béreltek Szegeden, ahová kuncsaftokat szerveztek a lánynak, majd abból a pénzből éltek, amit ő keresett.

Az ügyészség vádirata szerint a lány a lakásban 2016 szeptembere és októbere közötti időszakban több személynek vagyoni ellenszolgáltatásért cserébe szexuális szolgáltatást nyújtott úgy, hogy a vádlottak egyike intézte a prostitúciós tevékenység folytatására vonatkozó telefonhívások fogadását, a telefonra bejelentkezők megadott címre irányítását, míg a másik vádlott gépkocsival szállította a lakáshoz a fiatal lányt.

A bevételt a lány futtatói megszerezték, és abból részben magukat kitartatták. Őket a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett kerítés bűntettével, valamint prostitúciót folytató személlyel való kitartással elkövetett gyermekprostitúció kihasználásának bűntettével vádolja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top