Aktuális

Hazahozták a Thaiföldön meghalt magyar férfi holttestét

A férfi még január közepén, rejtélyes körülmények között veszítette életét egy thaiföldi szállodában.

Ahogy arról korábban írtunk, a férfi párjával és baráti társaságával Thaiföldön nyaralt, mikor a tragédia történt. A társaság a hazautazásuk előtti utolsó este a pattayai Palm Beach Hotelben vacsorázott, ahol a szerencsétlenül járt vállalkozó az első hírek szerint vajhalat, illetve kígyómakrélát fogyasztott.

A férfi ez után nem sokkal rosszul lett, ám a szállodában nem tudták újraéleszteni, a mentő pedig csak 45 perc múlva érkezett ki hozzá. Végül egy bangkoki nemzetközi kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni. A magyar társaságból aznap este többen is rosszul lettek, az orvosok őket is ellátták.

Azt, hogy a tragikus körülmények között elhunyt férfi halálát mi okozhatta, egyelőre nem tudni. A kérdésre valószínűleg majd a boncolási jegyzőkönyv tud majd pontos választ adni. A boncolás egyébként Thaiföldön már megtörtént, az erről szóló jegyzőkönyvet már fordítják magyarra, de vélhetően a szükséges vizsgálatokat itthon is elvégzik majd – írja a Bors.

A lap úgy tudja, a férfi holttestét szállító repülőgép pénteken, fél 12 körül szállt le a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A költségeket a biztosító fizette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top