Aktuális

50 ezres bírsággal megúszta a Dózsa György úti gázoló

Nem került előzetes letartóztatásba a Dózsa György úti baleset kapcsán gyanúsított M. Richárd, pedig megszegte a házi őrizet szabályait.

Nem került előzetes letartóztatásba a Dózsa György úti baleset kapcsán gyanúsított M. Richárd. Erről szombat délután döntött a bíró, de nem a Fő utcában. A kabriós ugyanis rosszul lett még az ülés előtt, és bevitték a János kórházba – értesült a 24.hu.

Mint arról beszámoltunk, M. Richárd a napokban megszegte a házi őrizet szabályait, emiatt csütörtökön őrizetbe vették, és az ügyészség indítványozta az előzetes letartóztatását. A bíró azonban még ezután sem tartotta indokoltnak a legszigorúbb kényszerintézkedés elrendelését. A 24. hu úgy tudja, M. Richárddal szemben csupán 50 ezer forintos rendbírságot szabtak ki.

Fotó: MTI / Mihádák Zoltán

Mint ismert, a Dózsa György úti baleset tavaly május 15-én délután történt, a gázolás során a Vízművek két munkatársa vesztette életét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top