Aktuális

Kiderült, mikor műtik a Dózsa György úti gázolót

M. Richárdot nemrég egy konditeremben látták, pedig éppen rossz egészségi állapota miatt engedték ki az előzetesből.

Kiderült, mikor műtik a két halálos áldozattal járó Dózsa György úti baleset vádlottját. Ahogy arról mi is beszámoltunk, M. Richárdot nemrég egy konditeremben látták, pedig korábban azzal az indokkal engedték ki az előzetes letartóztatásból, hogy súlyos szívbetegségben szenved.

Fotó: MTI Fotó / KOVÁCS TAMÁS

A férfi jogi képviseletét ellátó Koltai és Wagner Ügyvédi Társulás közvetlenül a történtek után nem szerette volna kommentálni az eseményeket, most azonban kiadtak egy közleményt, hogy megmagyarázzák, miért jár edzőterembe az ügyfelük.

„Az átmozgató edzés/torna nemcsak egyszerűen egy lehetőség, hanem orvosszakmai szempontból kifejezetten javasolt” – írják, és egyúttal visszautasítják azokat a feltételezéseket, amelyek szerint orvosilag nem volt indokolt a letartóztatás megszüntetése.

„Ügyfelünk szívműtétre való felkészítése folyamatosan zajlik, az ehhez szükséges vizsgálatok megtörténtek. M. Richárd március nyolcadikán fekszik be a kórházba, majd a közvetlen életveszéllyel járó nyitott mellkas- és szívműtét március tizenegyedikén várható” – olvasható a közleményben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top