Aktuális

Nagyon keresi a rendőrség a kerekesszékes parfümtolvajt és társait – fotók

Többször is visszajárt egy budapesti gyógyszertárba három férfi, hogy onnan illatszereket lopjanak el. Egyikük kerekesszékben ülve követte el a bűncselekményt. A rendőrség keresi őket.

Lopás vétsége miatt indított büntetőeljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága három ismeretlen férfi ellen, akik 2018. február 8. és február 10. között többször is loptak egy VIII. kerületi gyógyszertárból.

A három elkövetőről a Rákóczi úti gyógyszertár biztonsági kamerája felvételt készített, ezek alapján keresi a rendőrség a tetteseket, akik közül az egyik kerekesszékben ülve lopott parfümöt.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06 80 555 111 számán vagy a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top