Aktuális

Elfogták a zuglói szatírt

Több nőt is megtámadhatott Zuglóban, pedig csak 17 éves.

Elfogták a szatírt, aki Zuglóban fogdosott és a földre tepert egy fiatal nőt; a támadást felvette egy térfigyelő kamera – számolt be a Tények. A férfi követte a lányt, hátulról lefogta, aztán lerántotta, és csak akkor szaladt el, amikor a nő már sikoltozni kezdett.

A zuglói körzeti megbízottak az utcán ismerték fel a szeméremsértő fiatalt. Kiderült, hogy mindössze 17 éves, és korábban már legalább 5 másik nőt is megtámadott.

Forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói szeméremsértés vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására. 

A zuglói rendőrök kérik, hogy akik sérelmére az elfogott 17 éves fiatalemberrel kapcsolatba hozható hasonló cselekményt elkövettek, azok tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 („Telefontanú”) zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top