Aktuális

Tóba hajtott egy autós Tapolcán

Belehajtott a tapolcai Alsó-tóba egy autós, aki csak megfordulni szeretett volna a tó partján, de nem vette észre a vizet.

A tűzoltóknak kellett kiemelniük a tapolcai Malom-tóból egy autót, ami szerda reggel esett a vízbe. A Tapolcai Újság úgy tudja, hogy egy helyismerettel nem rendelkező sofőr a városi kórházat kereste, de eltévedt, a tópartra pedig azért hajtott, hogy megforduljon. A forduló közben nem vette észre a vizet, és belehajtott.

A vízbe bucskázott Subarut egy rakodógép segítségével emelték ki a vízből. Ugyan a karosszériája nem sérült meg, de a motorjába befolyt a víz. Jelenleg egy helyi szervizben javítják. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

A Malom-tó partján álló Hotel Gabriella a Veszprém megyei Tapolcán. A XIII. században épült egykori vízimalom épületéből kialakított szálloda Batsányi János költő felesége után kapta nevét – MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top