Aktuális

Meghalt egy idős férfi a kalocsai fürdő szaunájában

A kabinban több ember is megfordult, mire észrevették, hogy a férfi nem lélegzik. A rendőrség jelenleg is vizsgálja a haláleset körülményeit.

Április 12-én csütörtökön meghalt egy idős férfi a kalocsai városi uszoda szaunájában – írja a BAON. A megyei hírportál azt írja, a hírt azóta a létesítményt üzemeltető Kiskunsági Víziközmű Szolgáltató Kft. is megerősítette.

A feltételezések szerint a férfi egyedül volt a szaunában, amikor hirtelen rosszul lett, így nem tudott segítséget kérni és kijutni onnan. A kabin az uszoda közleménye szerint rendben működött, és több vendég is megfordult benne, mire észrevették, hogy az idős férfi nemcsak pihen, hanem leállt a légzése.

Az uszoda a falon lévő ismertetőanyagokban világosan leírja, mit okozhat a forróság a szaunában, ahogyan azt is, kiknek nem ajánlják a használatát. A szaunát tehát mindenki a saját felelősségére használja, ezért az uszoda szerint őket nem terheli felelősség az ügyben.

A kalocsai rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendkívüli halálesetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top