Aktuális

Megszöktek, majd a fél várost bejárták szegedi ovisok

A Délmagyar szerint ez már a második olyan eset, hogy az intézményből gyerek tűnik el.

A 6-7 éves gyerekek csütörtökön a szegedi Cső utcai óvoda épületében játszottak, majd gondoltak egyet, észrevétlenül végigmentek a folyosón, és kimásztak a kerítésen – írja a Délmagyar.hu. A lap szerint a két óvodás először egy makkosházi áruházba tért be, mivel szomjasak voltak.

Innen trolival utaztak tovább, végül a belvárosig jutottak, ahol egy járókelőnek feltűnt, hogy a gyerekek felnőtt kísérete nélkül mászkálnak. Ő értesítette a rendőrséget is. A Délmagyar.hu információi szerint ez már a második olyan eset, hogy az intézményből gyerek tűnik el.

ovi szökés szeged

A kép illusztráció – A kép forrása: Unsplash.com

Bartáné Tóth Mária, a Szegedi Óvodák Igazgatóságának vezetője elmondta, az esetre nincs mentség, véleménye szerint egyértelmű mulasztás történt, és megérti a szülők indulatait is. Az érintett óvodai dolgozók írásbeli figyelmeztetést kaptak. Az ügy kivizsgálása érdekében a Szegedi Rendőrkapitányság eljárást indított.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top